Events

page background: 
White heading text: 
black
mapimage: 

I Love Compliance!

14.09.2017, Dittmar & Indrenius, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

I Love Compliance - Tervetuloa 3-vuotissynttäreille!

Compliance Network täyttää syksyllä 3 vuotta ja juhlistamme sitä syntymäpäiväkakun äärellä. Lisäksi kuulemme compliancen uusista tuulista, kun kesän Berkeley Law Schoolissa viettänyt Raija-Leena Ojanen saapuu kertomaan Amerikan terveiset.

Lisätiedot tilaisuudesta: elina.immonen-seise@dittmar.fi

Speaker

Kutsuvierastilaisuus: Technology Revolution Roundtable - Law and Digitalization

09.06.2017, Dittmar & Indrenius, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

Juridiikan digitalisaatio on maailmanlaajuinen trendi, joka näkyy jo juristien jokapäiväisessä työssä. Samalla "Legal Tech" mullistaa juristien arkea, kun rutiininomaiset tehtävät siirtyvät tekoälyn hoidettavaksi. Mihin suuntaan kehitys on menossa ja milloin juristit korvataan roboteilla?

D&I:n Technology Revolution Roundtablessa virittäydymme Law and Digitalization aiheeseen, jonka jälkeen siirrymme seuraamaan Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan Legal Tech Labin LAW AND DIGITALIZATION -konferenssia Helsingin yliopistolla.

Tiedustelut: elina.immonen-seise@dittmar.fi

 

Speaker

D&I:n Työsuhdeaamiainen: Individuaali-irtisanomiset (uusinta)

06.06.2017, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

D&I:n Työsuhdeaamiaisella käsittelemme yksilöperusteisia irtisanomisia. Miten menetellä oikein individuaali-irtisanomistilanteessa, kun kyseessä on henkilön alisuoriutuminen tai sairaus?

D&I:n työoikeuspraktiikan vetäjä, osakas Seppo Havia kertoo, mitä asioita työnantajan tulee ottaa huomioon yksilöirtisanomisissa. Tilaisuus on uusinta toukokuussa järjestetystä aamiaisesta.

D&I:n työsuhdeaamiaisilla työsuhdepraktiikkamme asiantuntijat esittelevät käytännön työsuhdeasioiden hoitamiseen liittyviä ajankohtaisia oikeudellisia aiheita.

Tiedustelut: elina.immonen-seise@dittmar.fi

Speaker

D&I:n Tietosuoja-aamiainen: EU:n tietosuoja-asetuksen toimeenpano Suomessa ja sen käytännön tulkinnat

01.06.2017, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

Tietosuojatyöryhmän ja tietosuojalautakunnan puheenjohtaja Pekka Nurmi esittelee tilaisuudessa oikeusministeriön työryhmän työn tuloksia. Kuulemme myös D&I:n osakkaan Jukka Långin kommentit ja analyysin tehdyistä linjauksista ja niiden vaikutuksista.
 
Miten tietosuoja-asetus muuttaa Suomen tietosuojaviranomaisen organisaatiota ja miten sanktiotoimivallan käyttö järjestetään? Entä kuinka tietoturvaloukkauksia koskevien ilmoitusten toteuttamiseen kannattaa käytännössä valmistautua? Miten onnistuu Suomen työelämän tietosuojasääntelyn sovittaminen yhteen tietosuoja-asetuksen kanssa?

Tiedustelut: elina.immonen-seise@dittmar.fi

Speaker

D&I:n Iltakoulu: DR Meets Tech - Miten teknologia muuttaa riidanratkaisua?

17.05.2017, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

Julkaisemme lisätietoa tilaisuudesta lähiaikoina.

D&I:n Iltakoulu on yritysjuristeille suunnattu seminaari, jossa tarjoamme kokonaisvaltaista näkemystä ajankohtaisista teemoista ja ilmiöistä. Keskustelu aiheesta ja aiheen vierestä jatkuu jälki-istunnossa.

 

Speaker

Yhtiön etu yhtiön johdon päätöksissä ja toimissa - kirjanjulkistamistilaisuus

10.05.2017, Pohjoisesplanadi 25 A, 2. kerros, Helsinki

 

D&I:n osakkaan Kari Lautjärven hyvää hallinnointitapaa ja yhtiöiden yhteiskuntavastuuta käsittelevän kirjan julkaisutilaisuus.

Osakeyhtiön hallituksen ja toimitusjohtajan tehtävänä on edistää yhtiön etua. Hyvä hallinnointitapa korostuu ja yritysten yhteiskuntavastuuseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Merkitseekö yhtiön etu vain yhtiön ja sen osakkeenomistajien, vai myös yhtiön muiden sidosryhmien, intressien huomioimista?  Miten vahvasti yhtiön toimintaympäristön tulee vaikuttaa yhtiön liiketoimintaan?

Paneelikeskustelussa yhtiön etua eri tilanteissa pohtivat hallitusammattilainen Philip Aminoff, Metso Oyj:n lakiasiainjohtaja Aleksanteri Lebedeff, hallitusammattilainen ja Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen toimitusjohtaja Gunvor Kronman ja D&I:n osakas, OTT Kari Lautjärvi.

Tiedustelut: elina.immonen-seise@dittmar.fi

Speaker